Γιατί εμάς

Τα άλλα συναρμολογούμενα πλωτά συστήματα που υπάρχουν στην αγορά, βασίζονται στο μοντέλο “πρώτης γενιάς” με κύβους με επίπεδες κάθετες πλευρές, που προσφέρονται για εφαρμογές σε λίμνες και προστατευμένες από τις καιρικές συνθήκες περιοχές, όπως μέσα σε λιμάνια υπήνεμους κόλπους κλπ.

Το τμήμα  Έρευνας & Ανάπτυξης της  MAGIC FLOAT, εφηύρε τον δομικό κύβο του συστήματος της, με οδοντωτές κάθετες πλευρές, ανταποκρινόμενη στις εξελίξεις των θαλάσσιων κατασκευών του 21ου αιώνα, που απαιτούν ένα ανθεκτικότερο σύστημα για χρήση στην ανοικτή θάλασσα το οποίο και κατοχύρωσε με ισχυρά Διεθνή Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας.

Το σύστημα Magic Float με δομικούς κύβους με οδοντωτές κάθετες πλευρές είναι κατά 50% πιο ανθεκτικό από όλα τα άλλα συμβατικά συστήματα της αγοράς.

Magic Float Enterprise

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ανάγλυφη (αντιολισθητική) επιφάνεια των κύβων απαλλάσσει τις εξέδρες Magic Float από κινδύνους τραυματισμών από πτώση λόγω ολισθηρότητας και είναι  απαλλαγμένη από ακίδες, προεξέχοντα μυτερά άκρα από οξειδωμένες πρόκες ή βίδες που συναντά κανείς σε ξύλινες εξέδρες.

 

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Το σύστημα Magic Float προσφέρεται για απεριόριστες χρήσεις και εφαρμογές.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΑΠΟΣΒΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Το κόστος συντήρησης είναι μηδενικό και η διάρκεια ζωής του συστήματος πολύ μεγάλη.

 

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το πολυαιθυλένιο παραμένει ανεπηρέαστο από την ηλιακή ακτινοβολία (UV), το θαλασσινό νερό, την οξείδωση, χημικές ουσίες και λάδια. Η ύπαρξη οδοντώσεων στις κάθετες πλευρές των δομικών κύβων του συστήματος –  η κατοχυρωμένη πατέντα του συστήματος – προσδίδει από μόνη της 50% μεγαλύτερη ανθεκτικότητα από τα άλλα συμβατικά συστήματα της αγοράς.

 

ΕΠΕΚΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ – ΠΑΡΑΛΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η όποια κατασκευή Magic Float μπορεί άμεσα και γρήγορα, με δύο ανθρώπους να αλλάξει σχήμα και διαστάσεις (μήκος, πλάτος, ύψος), να μικρύνει ή να μεγαλώσει.

 

ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ

Η δομή του συστήματος του επιτρέπει να γίνεται μικρότερα κομμάτια, που εύκολα μπορούν να μεταφέρουν 4 άνθρωποι, δίνοντας την δυνατότητα εύκολης και αδάπανης μεταφοράς του από την θάλασσα στην ξηρά και αντιστρόφως. Δεν χρειάζεται η χρήση γερανών ή άλλων μηχανήματων για την μεταφορά του.